Foredrag

Foredrag

INGA BINGA - KENNEDYS DANSKE KÆRLIGHED

Ann fortæller historien om den danske skønhedsdronning og journalist, der var John F. Kennedys elskerinde under anden verdenskrig. Hendes fortid som journalist i Tyskland, vakte mistanke hos faren, Joe Kennedy Sr, og FBI. Det amerikanske forbundspoliti forfølger hende nådesløst. Rygtet hænger ved hende frem til hendes død. Ann Mariager fortæller også om sit omfattende arbejde med bogen fra Europa til USA.

VELOPDRAGNE KVINDER SKABER SJÆLDENT HISTORIE

Med afsæt i sin seneste bog fuld af kloge, eftertænksomme og sprudlende citater af kvinder – og en enkelt mand, Dame Edna – fortæller Ann Mariager om de tanker, kvinder gør sig om ægteskab og familie, karriere og venskaber. Og om penge og skønhed. Som et af citaterne lyder: “Jeg lånte min veninde 25.000 til en ansigtsløftning. Nu aner jeg ikke, hvordan hun ser ud”. Eller hvad med Joan Rivers: “"Jeg hader husligt arbejde. Man reder senge og vasker op, og et halvt år senere kan man begynde forfra". Ann Mariager redigerer fast en citatside i ugebladet SØNDAG og fortæller om sine erfaringer – bl.a., at man skal overstået den værste ungdom for at kunne levere gode citater, at humoren er en glimrende overlevelsesteknik, og hun fortæller også om sit eget arbejde med den humoristiske vinkel.


For yderligere detaljer om foredrag, tjek venligst Foredragslisten.dk: https://www.foredragslisten.dk/profiler/ann-mariager


MAGELØS PÅ MATRIKLEN

Et muntert og eftertænksomt foredrag om kunsten at leve alene og holde sit eget selskab ud.

En million danskere bor alene. En af dem er Ann Mariager. Når Ann bliver spurgt - og det gør hun tit - om hun laver mad til sig selv hver aften, svarer hun: "Ja, for der er ikke andre, der gør det". Spørgsmålet.har hun hørt til hudløshed, og det tyder på, at folk ikke aner, hvad de taler om. Som om et liv alene kun må vare, indtil køleskabet er tomt. Men Ann Mariager lever ikke et liv i undtagelsestilstand. Hun spiser ikke en klapsammen hver aften. Og hun går ikke og vrider hænder i fortvivlelse over, at der kun står ét navn på hendes husdør. Foredraget er en opmuntring til at få noget godt ud af livet alene.

At bo alene er vel ikke en kunst, men det er i hvert fald et håndværk, man skal gøre sig umage med. Hør Ann Mariagers modne og muntre forsvar for et liv alene.


Media Madness v/ Ann Mariager

v/ Ann Mariager
Vestergade 16, 2.
1456 København K.
Cvr.

Tlf. 30539101
E-mail: mail@annmariager.dk

Åbningstider

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk