ANN MARIAGER

FORFATTER, JOURNALIST OG FOREDRAGSHOLDER

MEDIA MADNESS

Hej – velkommen til min hjemmeside. Her finder du information om mit arbejde som skribent i forskellige genrer. Jeg har været selvstændig freelancer siden 1987 og debuterede det år som humorist og manusforfatter med forestillingen ”Byens Bedste Bryster” på Café Liva. Det var i samme periode, jeg udgav min første bog, ”Til New York”. Siden er det blevet til fem bøger, der har TV-arbejde, teater og revy, undervisning, klummer, kurser og masser af foredrag. Mit firma hedder Media Madness, et navn, som netop afspejler den lidt skøre, blandede skrive- og formidlingsvirksomhed, der fylder mit arbejdsliv.

Om Ann Mariager

Uddannet journalistDanmarks Journalisthøjskole og Politiken.
Master-grad, Columbia University School of Journalism i New York.

Blev kendt for sine radioreportager til DR fra New York i 80erne, da hun boede i byen og var presse- og kulturattaché på Det Danske Generalkonsulat.

Hovedforfatter og idékvinde bag de banebrydende, satiriske kvindecabaret’er Byens Bedste Bryster I-III (1987, 1992 og 2001).

Forfatter på Cirkusrevyen i flere omgange.

Nyudviklede tv-satiren i Danmarks Radio som medforfatter på lørdagsserier som “Den Gode, Den Onde og Den Virkli Sjove” og “TV Ansjosen” i 1990erne.

Årets Revyforfatter i  1989.

Bøger skrevet af Ann Mariager

Mageløs
på matriklen
– et godt liv alene

LÆS MERE

Velopdragne kvinder skaber sjældent
historie

LÆS MERE

Inga Arvad –
Kennedys danske kærlighed

LÆS MERE

 

To bøger
om New York

LÆS MERE

Mere om mig

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Læs mere

 

foredrag

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Læs mere

 

Kurser

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Læs mere

 

ANN MARIAGER

FORFATTER, JOURNALIST OG FOREDRAGSHOLDER

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fantastisk fødselshjælper. Pludselig fandt jeg langt større glæde ved at skrive, og det er jo noget, som bliver selvforstærkende. Faktisk er jeg slet ikke i tvivl om, at det er en gave, som bliver ved med at give. Ann Mariager er simpelthen et sprogligt Kinderæg!

Nina Launbøl Hansen
journalist og iværksætter

Ann Mariager er en af vores største kompetencer indenfor praktisk sprogbrug. Hendes faglighed er kendetegnet af klarhed, kyndighed og kærlighed. Hun underviser med saft, kraft og humor.

Dorthe Studsgarth
journalist, forfatter – www.humandice.com

Sproget skal ligesom et parforhold plejes for ikke at blive præget af kedelige vaner og stilstand. Og der er Anns kursus en vitaminpille – ja måske ligefrem viagra. Sproget står i hvert fald lidt mere skarpt bagefter, er min erfaring.

Dorthe Kandi
mediechef
Aller Kvindeliv

En dag med Ann Mariager giver dit sprog nyt liv – og dine lattermuskler og smilerynker bliver sendt på et sprudlende overarbejde. Alene det gode grin er hele kursusgebyret værd, så grib den faglige opdatering som den bedste bonus, du nogensinde har fået.

Frank Undall
NEWSLINE A/S

Jeg anbefaler: Det kan vel bedst sammenlignes med den nydelse, det er at drikke et glas cava. Det bobler og perler, man bliver opstemt og glad og taler lidt mere. Jeg har været afsted flere gange på Anns kurser, og jeg har ikke fået tømmermænd endnu!

Lone Leth-Larsen
tekstredaktør
TV2 Kommunikation

Kurset lever op til sit navn og får virkelig skabt nyt liv i ens rustne sprogbrug. Flere af teknikkerne bruger jeg flittigt i dag. Ann Mariager skaber ikke bare liv i sproget, men også liv i undervisningen. Det er lige som gamle dages mælkereklamer – det giver ny energi. Alt i alt har det været forfriskende at få lidt ny vind gennem ørerne. Det holder hovedet koldt.

Tom Nervil
kommunikationspartner
DTU